Torsdag 17 Mai 2012. Kapp Verde dag 5


Gratulerer med dagen venner, kjente og følgere.
På dag 5 var det Atle sin tur, og han kjørte standup. Det var en flott marlin som veide rundt 200 pund.


Flott syn denne Blue Marlinen! Dette fiske ga et meget spesielt kikk. Så det blir nok ikke siste turen regner jeg med.


Jeg mistet en marlin denne dagen, og vi hadde kontakt med en til. Vi endte opp med totalt 15 Blue Marlin på 5 fiskedager. Noe som er det beste resultatet fra en norsk gruppe noensinne fra Norge.
Må også få benytte anledningen til å takke gutta jeg reiste med, da alle gjorde sitt for at dette ble en topp tur. Det er vel en av de aller beste gutteturene jeg har vært på. Så takk til dere gutter !!  :)


Her er den lokale puben vi tok noen øl på en par ganger den uken. Det ble jo lange fiskedager.




Bye, bye Tarrafal, da bærer det hjem for denne gang.


Og de gamle taxiene klatrer sakte men sikkert oppover fjellsidene. Når vi kommer utenfor byene så kommer asfalt, og vegnettet mellom byene og flyplassen er uunder ombygging. Så om noen år blir nok dette meget bra, men det går tregt der nede sier de som har vært der før.




Merkelig med alle de uferdige palassene som står langs vegene. Det er ikke antydning til verken folk eller at det jobbes der. Ryddig rundt disse palassene er det også, men det går kanskje i etapper.




Så kommer vi til flyplassen. Dette er flytårnet som dere ser, men det er fjellsider på begge kanter av flystripa. Men de ser nok hele flystripa fra tårnet, men ikke stort mer heller da det nok ikke er høyere enn 6 m.


Og så terminalbygget, ankomst på høyre side og avreise på venstre. Karen som sitter her låser opp når tiden er inne. Han har full kontroll :)


Flyet er helt topp, i følge Kjell Are, har de ikke så bra fly i hele Nord Norge, og han har jo flydd mye der oppe.
Oppsummering: Hele denne turen har bare vært helt topp, ikke en eneste negativ ting og utsette på.
Vil også takke kapteinen Mathias og "matene" KJ og Sky, proffe gutter alle sammen som gjorde sitt for at vi skulle få mest mulig utbytte av denne turen, og det fikke vi.
Og ikke minst en stor takk  til Villmarksbutikken v / Lars Erik for et fantastisk opplegg. All infomasjonen i forkant av turen  gjorde også sitt til at vi viste litt på forhånd. Fantastisk tur der alt gikk på skinner.Takk takk !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar