Min båt


Da har jeg og Atle Knapp vert og rigget båten så og si ferdig i dag, det er bare kun små justeringer som står igjen. Og slik ble akterdekket seendes ut, rikelig med plass til å håve fisk fra. Ja plassen på akterdekket ble helt forandret ved å bygge ut denne plassen. Denne båten er spesialbygd og er langt fra standard båt. Og det har tatt tid, ja et helt år, masse e-mailer frem og tilbake, tegninger, drøftinger mm.
Rekka rundt på akterdekk fungerer slik at SB side kun felles innover sideveis, og er sperret for å slå ut. BB side kan felles ned som stige, men her er det dobbelt sperrelås som begge må åpnes for at den skal slå ned, så dette er derfor idiotsikkert. Må få rette en stor takk til Askeladden, Leeres Motorsport, Model Art i Polen, for ikke å snakke om all hjelp fra Atle Knapp og alle dere andre som har bidratt med deres kunnskap .Tusen takk !!!

1 kommentar:

  1. Hei, meget flott båt dere har rigget!!
    Holder på å utstyre en trolling båt selv og har sans for det dere har gjort med planer board snelle/mast. Er dette noe dere har produsert selv eller er det mulig å få kjøpt noe lignende?

    Mvh
    Magnar Johnsson

    SvarSlett