Søndag 6 Mai 2012. Kapp Verde dag 3

Glemte å si at på dag to hadde vi landet to Blue Marlin hver, det er dobbelt så mye som vi hadde håpet på. Så vi er allerede meget fornøyd, men vi har jo tre dager igjen og det blir spennende. Men noe form for kopi av dag to kan vi ikke forvente. Nei får vi en hver dag, helst fire på tre dagen har alle fått landet tre alle sammen:))


Så kjører Kjell Are "standup" igjen, og det ruser ut. Men vi alle føler oss tryggere nå, har iallefall kjørt et par hver.
Og denne er ikke liten den heller, fiskene har så langt veid mellom 150 til 350 pund. Men se på den lengden, du ser hodet og litt av bakparten.




Fargene på fisken kommer dessverre veldig dårlig frem her, men den hadde noe utrolige flotte farger. Og den veide ca 300 pund, en kjempefisk.


Og Knapperen sa, at man burde ta med seg en spekepølse. Det er godt med noe salt i den varmen sa han. Jeg hadde ikke tenkt på det, men sefølglig er det det. Så jeg kjøpte fire store, og skal si at alle satte pris på det.


Ryktene begynte å spre seg etter dag to, vi var alene til å begynne med, men på dag tre var det 6-7 båter til. Og maten KJ sa da at det var flere båter på vei til dit vi var. Ja faktisk helt opp til 74 fot's båter,denne er en 50 foter.
Og denne er en 55 foter og kapteinen må da få skikklig sjøgang i beina om kvelden når han sitter og svaier så høyt. ??


Det ble landet tre marlin denne dag også, og mistet en, og et par kontakter. Knall dag, mye mer enn forventet.
Atle fikk melding fra Villmarksbutiken v/ Lars Erik at vi var nå det beste norske teamet noensinne fra Norge ( Villmarksbutikken ) Tøøøøft. Vi har til nå landet 11 marlin noe som er mye mere en forventet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar