Onsdag 13 Oktober 2010. Monter

Ja! Her ser dere hva jeg har drevet med i det siste. Dette er det siste monteret jeg har lagd helt fra bunn av. Det vil si at det meste er flyttet fra gammelt til et nytt monter i det nye huset kunden har bygd. Jeg har stått for alt innvendig fra bilde til kunstige steiner,montert med avstand slik at monteret får er god dybde. Belysning er fiberoptikk med 20 lyskabler fordelt på 2 stk lysgivere med forskjellige filtere. Det er forferdelig mye forarbeide, fra modell og mål av alle individer og stener o.s.v før lyssetting. Lysettingen tar lang tid for å fjerne så og si all skygge, deretter blir sammensettingen bare moro om man har tatt alle mål riktig. Og stemmer alle mål og forarbeide, som har tatt flere uker, tar dette bare et par dager å montere sammen. Og slik ble resultatet. Det store og det lille glasset i fronten er satt i 8 graders helling ut oppe for å ungå at glasset virker som speil.

6 kommentarer:

 1. Dette ble nyyydelig, bra jobba. Skitt hjortejakt

  SvarSlett
 2. Det er ikke rart du har mye å gjøre når en ser hvilken fantastisk arbeid du utfører.Det er bare å løfte av hatten du er en topp preparant.
  Hilsen
  Arne

  SvarSlett
 3. Fristende å ta i bruk hjelpe verb for å beskrive hvor flott arbeid du gjør Tore,det er imponerende det du får til,jeg skjønner veldig godt at du har mye å gjøre.
  Lars

  SvarSlett
 4. Tusen takk for flotte tilbakemeldinger!Hyggelig å høre at dere synes jeg gjør en bra jobb.
  Tore

  SvarSlett