Tirsdag 28 September 2010. Bornholm

Jeg fikk feil info om fergebilettene til Bornholm i går, det var de røde bilettene som var utsolgt. Så da har A-Team hjulpet meg å bestilt fergebiletter tur retur til Trolling Master Bornholm 2011. Dette ser jeg fram til, og planleggingen er i full gang :-)

Tirsdag 28 September 2010. Trolling Master Bornholm

Leste med overraskelse på siden til ØRTK i går kveld at det er flere som har begynt å forberede neste års sesong og har bestilt fergebilett til Trolling Master Bornholm 2011. Det er jo fint, men styret i ØRTK kunne vel ha lagt ut den infoen på klubbsiden og ikke bare sende den til enkelte.
Det hadde vert veldig hyggelig og sosialt å kunne ha kjørt flere biler / båter sammen nedover. Fergen er allerede full fikk jeg beskjed om i går kveld. Jeg har jo hele tiden sagt at i 2011 skal jeg til Bornholm, men den store gløden forsvinner liksom

Tirsdag 28 September 2010. Kurs i Stavanger

Fredag reiste jeg til Stavanger på kurs, hadde ikke tid til dette kurset akurat nå. Men datoen var bestemt for lenge siden, og kursene går når de går ikke etter når man har tid. Men det var et lærerikt kurs, og det ble en fin helg selv om det vart lange dager. Skulle prøve og få med seg litt uteliv også. Jobber lange dager nå å, i går begynte jeg kl 0300 og i dag kl 0215. Dette er ikke holbart i lengden, men slik er det å ha mye å gjøre på jobben. Og har mye å gjøre hjemme og på lageret i tilegg til alt annet jeg har å tenke på. Og da får jeg ikke sove, da er det bedere å jobbe en å ligge der våken.

Søndag 19 September 2010. Hurdalsjøtreffen



Rettelse! Ørreten jeg fikk på lørdag veide bare 1,2. Batteriet på vekta var dårlig og jeg syntes at fisken ikke så så stor ut, jeg veide den to ganger. Og vi veide den når jeg kom inn på lik vekt og den viste 1,2. Under konkurransen søndag fikk jeg en liten ørret på 20 cm, den ble satt ut med en gang. Men gjedda var bitevillig på mitt utvalg av wobblere, ment for ørret og jeg vant gjedde klassen, fikk 750.- kr. :-)

Fredag 17 September 2010. Dagen begynner tidlig.

Bildet er fra tidligere. Jeg jobber ikke med elg nå men driver med fjell til et monter ,og utstoppningsvarer som jeg skal ha med til Stryn når jeg drar på hjortejakt. Jeg får ikke sove når jeg har mye å tenke på, og det har jeg stort sett hele tiden. Så da blir det mye jobbing, men noen timer på øyet har jeg da. jeg la meg kl 2300 og stod opp kl 0215, og var på jobb kl 0245. Skal på Hurdalsjøtreffen i efta, og har med god mat og drikke. Etter "en lille en", fiser jeg vel fort av.

Torsdag 16 September 2010. Vinterlagring.

Bildet er fra vinterlageret der jeg hadde båten i fjord. Det nye lageret på gammle Veveriet på Skreia er klar fra lørdag 9 Oktober, de driver og bytter ny port. Porten som står der nå er bare 2,6 m, den nye porten er nermere 5m. Til dere som ønsker å plassere bilen nå kan ringe til Jørn Kirkeby på tlf 95119611, han er til tider veldig opptatt så dere kan eventuelt sende en e-mail til han kirkeby@kk-steel.no med tlf / adr og hva dere trenger lager til. Henvis til meg. Vi i klubben får egen nøkkel, og det blir Atle Knapp å Kjell Are Larsen og meg som tar for oss de dagene som vi skal mekke og pusse båt på. Er det noe dere lurer på kontakt meg på tore@zooprep.no . Og til dere etternølerene, meld dere på nå. DETTE ER VARMTLAGER.

Søndag 12 September 2010. Hentet Vikingfjord


Har vært og hentet båten nå, skal på Hurdalsjøtreffen til neste helg. Og båten trengs å vaskes, det er grodd rikelig med alger både på motor og båt. Og så var det en gammel klok snill mann som kom innom med Lappia Team - Prostata wobbler til meg. Takk! takk gubben.

Mandag 6 September 2010. For sent ute

Jeg fikk tilsendt en melding fra noen i trollingklubben i dag tidlig, men meldingen kom for sent. Der sto de og vinket meg inn og slo til. Ja, ja får ta det som lærdom sa jeg og får til svar: Ja, de fleste husker det i noen uker!

Mandag 6 September 2010. Håv Holder

SOLGT!!! Denne håvholderen selges da jeg ikke fikk plassert den der jeg ville ha den. Jeg betalte kr 250.- og det må jeg ha for den.

Fredag 3 September 2010. Lakkeringsevner


Da kom pakka med 100 stk 4" V-Plugg og 50 stk 4" Tubby i dag, så det blir noe å drive med på fritiden om natta. He he. Det skal bli spesialfarger på disse til Trollingfestivalen.