Tirsdag 28 September 2010. Trolling Master Bornholm

Leste med overraskelse på siden til ØRTK i går kveld at det er flere som har begynt å forberede neste års sesong og har bestilt fergebilett til Trolling Master Bornholm 2011. Det er jo fint, men styret i ØRTK kunne vel ha lagt ut den infoen på klubbsiden og ikke bare sende den til enkelte.
Det hadde vert veldig hyggelig og sosialt å kunne ha kjørt flere biler / båter sammen nedover. Fergen er allerede full fikk jeg beskjed om i går kveld. Jeg har jo hele tiden sagt at i 2011 skal jeg til Bornholm, men den store gløden forsvinner liksom

5 kommentarer:

 1. Det er de røde billettene som er utsolgt. Det er fortsatt pensjons og vanlige billetter igjen. Jeg leste mailen rett før jeg dro hjem fra jobb, og bestilte da. Når jeg 20 minutter senere var hjemme så var de røde billettene utsolgt.
  Vanlige billetter på samme ferge som vi skal ta koster 3080 Dkr. Det er fortsatt røde billettter ledige på andre fergetider.

  SvarSlett
 2. Dette har ikke styret i ØRTK noe med... Dette er det enkeltpersoner som gjør selv. Klubben har ikke noe med TMB 2011 og gjøre. Vi som har vært med før fikk info fra TMB i går, og da kjøpte noen ferge billetter.. Påmelding til TMB 2011 starter 8 desember 2010. Fergebillettene er IKKE utsolgt....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 3. Fergebilettene skulle egentlig ikke åpnes for salg føre 1 oktober og påmelding til TMB 2011 starter 8 desember,,så ferge bestillinga kom litt som julekvelden på kjerringa i går,,også for ledelsen i TMB,,les mailen æ sendte deg i går Tore..og som det blir skrivi over her ! er jo fortsatt ferge biletter igjen så kom igjen og hiv deg med på TMB Tore..er jo ikke et arangemang av ØRTK det her men enkelt personer som drar nedover ..vært der en gang før som matros og mener sjøl det var en opplevelse for livet..anbefales :-))

  SvarSlett
 4. Hei Tore
  Det ser ud som om at der bliver indsat en ekstra færge fra Rønne til Ystad lørdag aften (d.30/4)

  SvarSlett
 5. NB !! påmeldinga til TMB 2011 starter 6 desember ikke 8 des, som vi har skrivi i innleggene over her..

  SvarSlett