Tirsdag 24 August 2010. Lakking av V-Plugg og Bomber




Dette er bare en prøve. Men det er også veldig gøy å lakkere vobler, og finne de rette fargene man har tro på. Kombinere disse fargene og ikke minst å teste de. Jeg har også bestilt masse øyne fra USA. Neste trekk er å modernisere de for å få til noen fine utkast i gangen på de i vannet, i forskjellige hastigheter. Og snart skal jeg støype en gammel vobbel som har gått ut for mange herrens år siden. Og den går meget spesielt i vannet, og var meget populær i sin tid.
Tenk deg den i rette farger, mer info om dette kommer senere.

Torsdag 19 August 2010. RD Mekanikk

På formiddagen i dag har jeg tatt meg fri for å bli med Kjell Are til RD Mekanikk for de har like båter. Så kan Kjell Are studere båten hans og komme frem til hva han ønsker på båten sin. Og få nye tanker om hvordan han skal rigge båten sin.
Posted by Picasa

Mandag 16 August 2010. Test av vidvinkel

Måtte en tur opp til Viken II i kveld for å hente noe verktøy som jeg hadde glemt i båten. Tok med meg kameraet for å teste vidvinklen og det lover godt syntes jeg. Kameraet står montert ved døråpningen på et hurtig feste, dette fungerte meget godt. Det var knallfint utpå Mjøsa i kveld, og jeg lengter etter å komme meg utpå. Men har mye å gjøre fortiden og lageret i tillegg til å male huset fra rødt til hvitt. Men kona er til stor hjelp både med det ene og det andre. Bukkejakta har startet og det merkes, og i tillegg har det kommet inn flere arter fra Afrika som skal monteres flere hoder og noen hele. Luksus problem sies det.

Torsdag 12 August 2010. Gratulerer Kjell Are

Gratulerer Kjell Are, med ny båt og henger! Dette ser meget bra ut Kjell Are, det er ikke rart du smiler og koser deg om dagen. Og skulle du trenge noe hjelp av det lille jeg kan om båt, står jeg til rådighet utpå høsten. Akkurat nå jobber jeg veeeldig mye, som du vet. Har ikke vert ute å fisket på en mnd snart, men det blir bedre om noen uker regner jeg med. Grattis! Grattis.

Tirsdag 10 August 2010. Vinterlagring.

Da har Kjell Are Larsen og Atle Knapp meldt seg på som ansvarlige når det gjelder nøkler til vinterlageret på Skreia. Mer om dette vil vi komme tilbake til senere. Det har kommet inn noen påmeldte allerede, og mye positiv tilbakemeldinger. Så det er bare å melde seg på.

Mandag 9 August 2010. Ønsker du vinterlagring ?

Da har jeg inngått en avtale om vinterlagring av båter ved Skreia (det gamle veveriet). Det er 4000 m2 til disp, lageret er oppvarmet, 8 til 10 grader. Det er meget bra belyst, porten er 5x5m så det er riklig med plass til å komme inn. Pris er kr.200.- per m2, og det burde være en grei pris , når man tenker på at dette er oppvarmet. Dessuten blir kort vei fra Viken II til vinterlagret. Jeg regner med at det går i orden med å få til egne helger der vi pusser og skrur/mekker båt for dette har jeg allerede tatt opp med dem). Dette blir faste helger og tider. Kommer tilbake til dette, men trenger to personer som kan stå ansvarlig sammen med meg når det gjelder nøkkel, og fordeling av frammøte til disse helgene. Eierne ved lageret ønsker tidlig tilbakemelding, så det er bare å melde dere på til meg. Dette tilbudet gjelder ikke bare til ØRTK, men til alle som ønsker vinterlagring (over hele Romerike). Her har vi muligheten til å få til et trivelig felles vinterlager der vi kan møtes for å diskutere båt over en kopp kaffe og noe å bite i. Prøver å skape noe sosialt på vinteren, og så er båten klar tidlig for bruk før sesongen starter igjen. Jeg trenger fullt navn, adr, tlf og fot på båten.NB: Det er også plass til campingvogn dersom noen trenger det.

Tirsdag 3 August 2010. Animasjon


Har fjernet noe av animasjonsfigurene på siden min. Har fått mer og mer problemer på bloggsiden, har stort sett ikke fått logget meg på,og har hatt masse problemer på pc-en forøvrig. Det viser seg at det ligger virus bak en eller flere av animasjonene, men hvilken av de finner jeg / vi ikke ut. Så får vi håpe at dette bedrer seg, hvis ikke må jeg fjerne flaggene og resten av de. Skaffet meg forresten en ny super vidvinkel objekt i går til kameratet, det blir spennende. Jeg trenger jo det hvis jeg skal få med hele fisken, hehe. Bestilte en APO Tele Converter 2x DG for et halvt år siden, og den kom i går. Og den er bare rå, har allerede tatt meg tid til å prøve den, så dette blir moro. Det er den gode vidvinkelen jeg tar dette bilde med, dette bildet er tatt på en avstand 30cm.