Mandag 30 Juli 2012. Kveitefeber :)



Da har jeg begynt og pakke til havfiske turen som går til Torsvåg, det vil si at fiskeutstyret er der oppe allerede. Det er Inge Nilsen som har tatt bilen og kjørt helt opp, men har tatt det som  en tur på noen dager. Garantert masse nydelig natur å se, og Inge er en dreven havfisker i tillegg til trolling. Og jeg takker for hans kunnskaper som han kommer med hele tiden. Jeg gleder meg som en unge, tror dette vil bli en knalltur. Kveitebilde har jeg lånt av www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland. Reiser med fly tidlig onsdags morgen og blir borte til og med 8 august. :)))

Søndag 29 Juli 2012. Bondetreff på Viken II

Veteran treff av gamle traktorer i dag, og jeg har fått montert gasstoppen. Vasken er montert og vann i springen og kloakken er koblet til. Neste prosjekt er gasskassa ute.

Torsdag 25 Juli 2012. Vilen II Hamar

Nydelig dag på Viken II og vi tok båten over til Hamar for å kjøpe is. Testet biopeisen og det fungerte meget godt. Men blir ikke brukt før høsten, den varmet jo forferdelig. Vi trodde det var en liten peis for kun kos, men den varmer også gitt.






Lørdag 21 Juli 2012. Kjøkken


Da er kjøkkenet kommet på plass etter lange dager i det siste, med biopeis i enden. Biopeisen kjøpte vi for 8-10 år siden til huset, men den passet ikke inn der vi hadde tenkt vi skulle ha den.  Det gjenstår å koble til vann og lage gasstank kasse ute, og fire barkrakker. 



Var på Myklagård og fikk hentet rottingmøblene vi har ventet på ganske lenge. Takk takk til både snekker og Arne som er en trofast håndtlanger.

Torsdag 12 Juli 2012. Limtrepressa er i gang


Da er limtrepressa i gang på snekkerverkstedet, her blir en full lengde av benkeplata 5 cm bredere.
Driver og bygger kjøkken til campen, det blir et lite hjørne med barløsning. Limtrepressa tar lengder opp til 2,5 m og opp til hele 12 cm tykk.