Fredag 31 Desember 2010. GODT NYTTÅR








Til alle våre bekjente, gode venner, familie og følgere vil vi få ønske dere alle et riktig Godt Nyttår. Og bruk hodet når du/dere tenner på fyrverkeriet, det hjelper så lite å høre knarren ruse ut fra snella hvis du/dere ikke ser noe. Så vil jeg få takke alle de som har hjulpet meg til å bli en bedre trollingfisker, mange av dere er flinke til å dele deres kunnskap innen trollingfiske.
Jeg vil påstå at det er noe av grunnen til at ØRTK er så populær som den er! Så tusen takk for det gutter.
Men jeg kommer til å spørre og grave i flere år enda, man blir aldri utlært nok på dette feltet.

Onsdag 29 Desember 2010. Vikingfjord

Til jul fikk jeg 12 stk Vikingfjord glass og et fint Vikingfjord skilt til båten av sønnen min. Det passer jo meget bra da båten er døpt Vikingfjord, da har jeg nok glass til campingvognen også. Flaska i bakgrunn var det en nisse fra Fjellfoten som kom innom med i dag. Konen i huset fikk også en god vin av han, så tusen takk til nissen i øst.

Onsdag 22 Desember 2010. God Jul


Ønsker alle mine følgere, venner og bekjente en riktig God Jul! Håper alle har vært snille i året som har gått, for da kommer nissen vet dere.

Mandag 20 Desember 2010. Sorry, tv-en forsvant meget fort.!

Håper de som fikk den får glede av den en god stund fremover.

Mandag 20 Desember 2010. GRATIS TV ?



Hvis det er noen som trenger en 43 " Samsung prosjektor tv så må den hentes nå, da vi kjøpte oss en ny Samsung 55" LED i dag. Den gamle er ikke helt topp, men den fungerer ok. Onsdag går den på fyllinga eller ring meg Tore på tlf 41312609

Torsdag 16 Desember 2010. Til Tyskland

I morgen reiser jeg på julebord til Tyskland med Fantasy, her skal jeg nyte maten og hele turen skal bli en fantasy.

Onsdag 15 Desember 2010. Røktørret

Jeg har også fått røktørret av Kjell Are i dag. Den har vi lagt i fryseren da vi vil spare den til jul. Så det gleder vi oss til ! Jeg mener julen er her allerede og vil smake, men kjerringa jeg har sier nei må vente til 1 dag jul eller 2 dag jul. Denna kjerringa må da ha ubruklige antenner, men jeg får vel vente til hun mener at nå kan vi ta den røkteørren. men jeg er sikker på at den er nydelig. TUSEN TAKK KJELL ARE jeg er helt sikker på at den er nydelig. Og jeg skal nyte den og nyte den enda mer om det går. Tusen takk i allefall.
MVH en glad gutt.

Tirsdag 14 Desember 2010. Trofeplater

Det gjenstår mye arbeid med det nye lageret, men man får ikke vert på mer enn et sted om gangen. Jeg har lagd en 70 talls trofeplater i høst, ja nesten så man kan kalle det en liten produksjon. He he! Det har blitt lagd plater til rådyr, elg, hjort, villsvin, kjever (vinholder) og til noen afrikanere. Har mye å henge fingerene i men det hjelper på nå, for det er ikke lite som skal være ferdig til jul. Og til helga skal jeg på et lengre julebord, så da må jo dagene bli lange.

Onsdag 8 Desember 2010. Magnum Pajk


Da har det kommet sideparavaner rett fra Seeberg, Magnum Pajk Great White. Det kom en stor eske så til alle dere som har bestilt få enden i gir og ta med kr 300.- per stk. Takk

Tirsdag 7 November 2010. Julebord i Fanehallen, Akershus Festning.



I kveld skal jeg på julebord i Norsk Våpenhistorisk Selskap, og der dukker det opp mye fint folk.
Ha det helt klart, jeg er ikke en av de. Selskapet ble stiftet i 1950 og det er slik at man må være medlem for å bli registrert våpensamler. Det tok meg flere år for å komme inn som gjest, og som gjest må man ha en fadder. Så gikk det tre nye år før jeg ble medlem og kunne søke justisdepartementet om å bli godkjent våpensamler. Men det tar også tid, for søknaden skal innom mange departementer. Men det er meget lærerikt å være medlem der når man er interesert i våpen. Det er masse hygglige folk og maten i kveld gleder jeg meg til, og selv den store Fanehallen er varm ha ha.

Torsdag 2 Desember 2010. VHF - Radio

Har kjøpt meg en billig VHF radio som skal monteres i campingvogna. En Lowrance LVR-250 marine, den får duge til det. Får den montert inni et skap ved siden av døra ved sittegruppen, så er den lett å få tak i og er ikke i veien for noe.

Onsdag 1 Desember 2010. Magnum Pajk

Dette er vel noe av det bedre innen sideparavan på markedet ? med tanken på Bornholmsturen 2011. Danskene bruker stort sett kun denne. Og jeg har fått tak i denne hos http://www.pundingen.no/ for kr 299.- per stk av Bjørn Fjeldet, det er kr 100.- i avslag pr stk.
Dere kan ringe Bjørn på 91597496 for bestilling, men vær raskt ute. De som bor i nærheten av meg kan ringe meg innen kl 22 i kveld og betale direkte til meg, så får vi alt på samme fraktura. Fraktutgiftene blir da fordelt på de som bestiller hos meg. Husk babord og styrbord må oppgis ved bestilling.