Lørdag 31 Juli 2010. Storfiskeren slår til igjen



Gratulerer med nok en stor ørret Kjell Are, 77 cm lang og 5,54 kg. Og gratulerer med ny trekkvogn, Toyota Landcrucer og rette fargen har den også. Gratulerer også til Lars som tok en fin ørret på litt over 5 kg og en på drøye 3 kg.

Mandag 26 Juli 2010.Gratulerer gutter






En forsinket gratulasjon til alle dere som stadig vekk drar opp slike fine fisker fra Mjøsa.
Det har vert feil med bloggen min i to uker, har ikke fått logget meg på. Men i går kveld kom jeg inn og det gjorde jeg i dag også, så nå får jeg håpe at det forblir slik. Venter på en PC kar for jeg får ikke sendt mailer ut, så det er mer galt her. Har jobbet veeeeldig mye i det siste og har ikke hvert oppe på Viken på to uker. Men får vel prøve å få til noen turer i august.

Tirsdag 13 Juli 2010. Lyn og regn






Ved midnatt begynte det å bøtte ned så enormt at takrennene ikke greide å holde unna vannet, det rant over hele veien. Og lynet lyste opp hele himmelen, kunne nesten ikke se skogen i søkeren på kameraet. Tok masse bilder men fikk ikke med meg sikk-sakk lyn, skulle hatt et stativ nå også.

Søndag 11 Juli 2010. På Viken II









Var en tur på Viken II i går og tok en båttur i det nydelige været. Hadde med min kone Elin og søster Irene, hennes datter Anita og hunden Kenzo, en langhåret Collye. Jeg spanderte middag og dessert på alle, og Anita tok noen fine bilder av turen.

Lørdag 3 Juni 2010. Ny trollingbåt på Mjøsa


Ny trollingbåt? Dette må vel være noe av det største som går på Mjøsa, av nyere dato, en Fairline 57 foter. De store som ligger på flytebrygga på Viken II vart små. Jeg skulle ut å fiske i går, men ble så gæren i myra at jeg måtte innom to bensinstasjoner på vei opp. Og var mer på dass på Viken enn i båten, tok noe tabletter for det, men nei det har fortsatt i hele dag. Så jeg får satse på en dag til uka.