Torsdag 22 August 2013. Oppgjøret`s time


Om ikke starten av denne saken var av det raskeste, har i alle fall slutten på saken gått fort. Men forliset skjedde på mest ugunstig tid og da, (sommerferie). Båten ble kondemnert 6 august og fikk i dag erstatning på den summen jeg hadde forsikret for. Fikk faktisk 7250.- i arbeidspenger for å begrense skadene og 4000.- i leie av henger å 2130.- i kjøring, og slapp egenandelen. Beholder all forsikring i Gjensidige, helt klart.

Tirsdag 20 August 2013. På viken II






Godt med alt som er gjort. La gulv under hele vogna så jeg har et tørt og luftig lager. Stor lem på langsiden, der det kan plasseres høytrykksspyler og div. Kort luke i kort enden der begge kajakkene fikk plass. Det er lås med gjennomgående bolter på begge lukene. Rent og ryddig ble det også, og da står det ikke mye igjen der oppe. Så snart kan vi bare reise dit for å slappe av:)

Søndag 18 August 2013. Irsk aften





Har hvert på campen siden onsdag og jobbet, Regn og atter regn hele dagen fredag og natt til lørdag, å utrolig nokk på lørdag morgen var det helt sky fritt og sol å på lørdag var det Irsk aften på Viken II der vi er tredje året på rad. Vi hadde 17 gjester, en utrolig gjeng gjorde kvelden og natta meget trivelig. Vi storkoste oss hele gjengen. Søndag kom uværet tilbake, helt utrolig. Mjøsas hvite svane kom på vei opp til Kapp, og regnbuen lyste kraftig opp på Viken II. Takker hele gjengen som kunne komme for å gjøre denne helga så hyggelig Glad i dere alle, også til dere som ikke kunne homme. Og også til dere nære venner jeg ikke har bedt. På grunn av plassmangel

Fredag 16 August. På Viken II





Tidsfordriv ? Nei jeg jobber jo snart hele døgnet, og to siste dagene har jeg jobbet på campen. Min kjære kone og søster kom opp til campe i går den 15 med gaver på min dag, og vi tok en bedre middag på Viken II. Men dagen har hvert lang, fra kl 07.00 til nå kl 04.20.det er 21 timer det. Tja rå frift ? Nei det er ikke hver dag jeg har sååå lange dager, men er heller ikke lenge mellom de.Natti  alle mine venner, skal opp kl 08.00 :)


Mandag 12 August 2013. Det kommer seg :)

 



Da her jeg jobbet akkord i to dager, fjernet grus, ugras, og tre atv hengeren fulle av alt dette. Og flyttet på steiner opp i mot 100 kg får å få de til å sitte bedre sammen. Satte opp impregnert på høykant og fylt på 24 sekker med matjord. Sover jeg ikke godt i natt, kommer jeg vel aldri til å gjøre det. Mega sliten og ikke pauser, drukket masse vann men nesten ikke mat. Jeg har jo så mye å gå på, he he

Tirsdag 6 August 2013. Båten


Har ikke tro på at båten er sabotert, Atle lå jo i båten sin og den lå 40cm unna min. Og han ville ha våknet om det hadde vært folk der. Og jeg har heller ikke tro på at den lille slarken i nedre motorfeste kan gjøre at det komme så mye vann inn at båten synker så fort. Som Atle sa, det hjelper ikke å sjøsette båten på vannet å la den ligge der en time. De skulle ha hektet på en motor, åpnet ventiler og stengt de under fart, så kanskje resultatet hadde blitt noe annet.

Tirsdag 6 August 2013. Kondemnert.


Båten ble hentet fra Bilco på Dokka til Strømmen i går og sjøsatt ved Lillestrøm allerede i går kveld. Den lå i vann en times tid men di fant ikke ut om det kom noe vann inn. Men den ene nederste bolten på motoren var løs og litt slark i, så de tror at det kan komme inn vann der over lengere tid. Ellers var de innpå sabotasje, men kan det virkelig være mulig??? Det ligger jo en vannslange rett ved kaia der båten min står, men igjen, er det virkelig noen som kan finne på noe slikt. Men Falck som hevet båten brukte stropper både på stangorgel og til slutt rundt motoren. Men forsikringsselskapet trodde at det ikke hadde noe med slarken i bolten å gjøre. Så det er ingen god forklaring på hva som har skjedd. Båten ble kondemnert i dag.