Søndag 17 Mars 2013. Gevirbedømming.


I dag har jeg bedømt en elg som var tett opp mot sølv, men det holdt det sverreb ikke. Har også bedømt to hjorter, en gull og en sølv. Og flere gevir skal bedømmes, men må ha tørketiden på tre mnd etter kokedato.

Lørdag 9 Mars 2013. Skreiberga








Nå sprenges det i alle bauger og kanter langs Skreiberga, tunnelen er de i godt gang med også. Og det var på tide, for den veien er av meget dårlig kvalitet.Det er kolonnekjøring med ventetid opp 30 min mener jeg, og det vil det være i lang tid fremover. Det er ikke så lange veistumpen som nå blir utbedret, men  bomstasjon skal de selvsagt ha her også !Bildene er dårlige da de er tatt gjennom en møkkete frontrute i fart. Og så ser jeg ikke i kameraet, bare lar det gå.

Torsdag 7 Mars 2013. Fyre for kråka

 
 
Snakk om å fyre for kråka. iso pølsene mellom campingvogna  og spikerteltet hadde blåe ned ( ut i rommet ). Og dermed forsvant all varmen ut, ikke akkurat varmt når jeg kom opp i kveld, og dette er ikke første gangen i vinter. Men har funnet ut hvordan jeg skal stoppe dette, men venter til våren før jeg gjør noe med det.