Torsdag 27 September 2012. Trofebua på plass


Da er trofebua kommet på plass, og kvota er på 8 hjort i år. To bukker, to koller, to ungdyr og to kalver. Jeg har fylt kvota  hvert eneste år unntagen i fjord, da manglet jeg et dyr på slutten. Får håpe det ikke byr på så store problemer i år, det gikk både tungt og trekt i fjord.

Fredag 21 September 2012. Nytt inngangsparti.




Da har inngangspartiet fått en oppgradering, som så sårt trengtes. Det neste er balkongen over som skal legges nye terrassebord lik de vi har på Viken II. Men først skal det legges blekk mellom gulvbjelkene slik at  vannet slutter å dryppe ned i hode på oss. Så skal det opp med 6 spotter over inngangspartiet da den ene lykta på veggen er fjernet. :)

Mandag 17 September 2012. Nytt fly til Haugesund


Et så nytt fly har jeg aldri reist med før, kun 11 dager gammelt. Det var så polert og det fantes ikke smuss et eneste sted. Hadde overraskelse party for min søster Irene i helgen, der vi feiret hennes 50 års dag som var 3 September.

Onsdag 12 September 2012. Sølvkaka.


Etter den lange trimturen i Staviåsen på 5 km har jeg fordrevet tiden på kjøkkenet. Der jeg har lagd bløtkake til sølvbryllupet vårt. Den ble bare rå spør du meg :)

Onsdag 12 September 2012. Sølvbryllup.


I dag har vi sølvbryllup, gift i 25 år. Så flink jeg er :)))))))

Tirsdag 11 September 2012. Snakk om reinbue.


Snakk om kraftig regnbue langs Mjøsa i dag, synd det ikke kommer godt nok frem på bilde. Men har vel aldri sett en så skarp farget regnbue før. Har kanskje noe med at jeg tok bildene under fart, og tok bilder helt vilt. Da jeg bare kjørte sideruten ned og fyrte løs et 30 talls bilder på måfå, før Mjøsbrua, det var veien jeg måtte følge med på, ellers kunne det fort ha gått galt. Men tøft å se var det.


Lørdag 8 September 2012. Drømmegitaren.


På min bursdag 15 august fikk jeg fra mine barn / kone min drømmegitar, og det var en stor fryd å tralle  litt på den. Det låt som en fryd, selv om jeg ikke er så flink til å spille. He he. Dette må vel være drømmegitaren for alle som klonker litt på en gitar. :)

Torsdag 6 September 2012. Kveitemiddag.


Ovnsbakt kveit med bacon og løk, fy flate det er snadder. Trodde ikke kveite var så godt, ser frem til neste kveitemiddag allerede.


Ser helt fortreffelig ut, og er det også. Men så er jeg også meget glad i fisk generelt.

Tirsdag 4 September 2012. Irene 50 år

                                                              

 I går ble min kjære søster Irene 50 år, gratulerer så mye med dagen. Her har Marchus lagd et drit bra kort til henne, er hun ikke sprek. He he, ja ja det er bare halvveis til hundre det Irene, 50 år er ingen alder :))

Mandag 3 September 2012. Gasskasse.


Så er gasskassen helt ferdig, hadde litt problemer da jeg boret første hull til slangen som kommer igjennom  veggen. Da lokket  er 4 cm bredere rundt enn kassa. Men dette er nå rettet opp i, med drypp kant, så vannet ikke kommer inn verken i den ene eller andre veggen. Plass til 2 stk 11 kg flasker.


Baksiden av kassa, det er 100% sikkert at det ikke kommer vann i kassa eller veggen på teltet. Det er ikke bunn i kassa slik at det er meget godt med lufting.