Søndag 19 August. Irsk Aften på Viken II



Fredag 17 August var det både bursdag, familietreff og Irsk Aften på Viken II. Jeg ble et år eldre den 15 august og fikk meg ny gitar,  whisky, vin, og masse annet. Ja og en spesiell fiskeflue ca 10 cm lang ble laget til meg, som var døpt Knurr med sprettrumpe. Den er nok god på gjedde vil jeg tro, men er så morsom at den skal rammes inn, og finnes kun en av.

Torsdag 17 August 2012. Gasskasse


Da er nesten gasskassa ferdig, den har jeg lagd av resten fra spikerteltet. pluss at jeg fikk ekstra plate og listeverk av Mestercamp. Den blir festet utenfor teltet mot vogna og har plass til to 11 kg gassflasker, da vi har montert gasstopp rett innenfor, slik at man slipper å lage mat inni vogna.

Fredag 10 August 2012. Kveitefiske er over


Torsvåg.
                                      

Vi var heldige med været dette året også sier gutta som var her i fjor, vi fisket kun innaskjærs en dag. Ellers var havet på vår side.


 Båtene vi brukte er av typen Arvor 21 foter, med god uteplass


Inge fikk på storsei, tre stykk samtidig som hadde en vekt på 25 kg. Det var nesten så han trodde han hadde fått kveite da seien jobbet sammen. Vi fylte opp to kasser med torsk og sei og kveite, 40 kg på meget kort tid. Og resten drev vi med catch and release, for det var kveite vi var ute etter. Vi fikk masse forskjellige arter og vi kastet torsk på over 20 kg ut igjen. Rene galskapen, men frakta er så dyr på fly at det svarer seg ikke.


Her er jeg med kveita mi, 140 cm lang og 38 kg. Det var forferdelig gøy da dette er min aller første kveite. Og jeg tok ny pers på torsk på 13 kg.



Så har Johan fått en på 81 cm, 80 cm er minstemålet. Hann fikk ut 6 kg ferdig file, og Inge mistet en kveite i vannskorpa. Og Aagne mistet en ca på min størrelse da kveita greide og vri seg av helt oppe ved båtripa.


Nina på 12 år fra Russland fikk denne fikk denne på 65 kg, og den største som ble tatt den uken vi var der veide 96 kg 


Her har Krister fått en på 20 kg, det er også hans første.


Det kryr av reinsdyr på denne lille øya.


Torsvåg Havfiske har ca 17 båter.




Solnedgang tatt fra vår balkong. Dette har vært en utrolig fin uke med masse opplevelser, en utrolig fin skøyeraktig gjeng fra Oslo Havfiske Klubb. Vi har hatt det knall utpå havet, og knall sosialt på kveld eller natt. Det ble noen sene fiskekvelder da været var på sitt beste. Synd at to måtte reise hjem på søndag for det var da kveitene begynte å slå til. Takk til dere alle, det var en knall tur.

Søndag 5 August 2012. Kveitefiske i Torsvåg




Må si meg meget fornøyd med denne kveita som er 140 cm lang og er 38 kg tung. Har aldri fisket kveite før,    så dette er min aller første kveite. Og den hadde flere lange utras, noe som gjorde dette ekstra spennende.