Tirsdag 19 Juni 2012. Natokontakt.


Da er strømmen til vinsjen på båthengeren ordnet, valget ble en vanntett natokontakt. Dette er koblet slik at man bruker strømmen fra bilen, og bilen lader opp batteriet på hengeren under kjøring.


Batteriet på hengeren får vedlikeholdstrøm under kjøring, og selv om batteriet på hengeren skulle kutte ut, er det bilen som forsyner vinsjen med strøm. Hvis jeg måtte bruke en annen bil skal batteriet på hengeren være topp oppladet. Dette funket utmerket i dag da jeg satte ut båten på Viken II.

Fredag 8 Juni 2012. Gulv varme


Dette gulvet varmer før strømmen er koblet til, slik føles det ut i alle fall når man legger 6mm isoleringsmatter.


Så er der strømfolien sin tur, den er rask å legge, men det tar mange timer å senke alle kontakter og ledninger ned i gulvet. Da det ikke skal ligge høyere enn folieen, 20mm plast legges oppå.

                                  

Selve gulvet er bare kosen å legge, fort går det å. Nå er det stort sett bare kosejobb igjen :)


Torsdag 7 Juni 2012. Terrassegulv og trapper ferdig.



Da er gulv og trapper ferdig på campen, neste er stolper og levegger og gelender. Det lager jeg selv på snekkerverkstedet på Trandum. Prøve å få det opp i løpet av månden, da det ikke er tilatt å snekre der i juli.

Søndag 3 Juni 2012. Flystevne på Kjeller.










Det var flystevne på Kjeller i dag, forsvaret hadde 100 års jubileum. Men jeg fikk ikke mere med meg enn den siste halvannen timen, slik blir det fort når det ikke er mer enn 24 timer i døgnet. Men helt ok det jeg så, hadde vel trodd forsvaret slo på stortromma mot slutten av stevnet men der tok jeg feil. Har hentet båten og regner med å få bygget om strømproblemene til vinsjen mot slutten av uka. Men det blir ikke NM på meg neste helg. Har tatt på meg jobb uten å sjekke datoen først, og kan desverre ikke trekke meg fra den. Slik er det å ha familie, to fulltidsjobber, båt, campen og hytte. ;)