Mandag 30 April 2012. Sao Nicolau Kapp Verde

                                      
Terminalbygget i Sao Nicolau


Transportbåndet ! Der det ble bært for hånd, to og to kofferter om gangen.


Taxiene var ikke av de nyeste de heller, men var i ganske bra stand.

Da har vi vært på Kapp Verde og fisket Blue Marlin, en opplevelse det knapt går ann å beskrive. Jeg vil rette en stor takk  til mine gode venner, Atle Knapp ,Inge Nilsen og Kjell Are Larsen som dro meg med på denne fantastiske og uforglemlige turen.
Da vi kom med fly til øya Sao Nicolau var terminalbygget et kapittel for seg selv. Murvegger, litt stål og blekktak gjorde oss lattermilde, og når vi fikk se bagasjelukene måtte jeg bare ta noen bilder. Dette har ikke noe betydning for oss, vi skulle fiske, men dette satte da en ekstra prikk over i-en. Utenfor stod taxiene og i bakgrunnen kunne vi se masse fantastiske fjellformasjoner. Vegene begynte veldig dårlige, og vi kommenterte at det var ikke rart at det ville ta en snau time i den farta vi hadde og vi burde vel ha hatt nyrebelter. Men veiene kom seg etter kort tid og vi bare måpte. For et landskap med smale, btatte og svingete veier, ja Måbødalen her hjemme ble fort bare blåbær i forhold.Vi tok masse bilder av hele turen gjennom to høye fjell på denne vulkanøya. Og vi har masse gode minner fra hele denne taxi turen. Bare helt utrolig :))
Denne kjøreturen går over til den andre siden av øya til byen Tarafall der vi skal bo. Fortsettelse følger.....

Søndag 22 April 2012. Kapp Verde

Ja ja folken`s da går turen til Kapp Verde, for å fiske etter Blue Marlin, og det blir heftig tror jeg. Håper å få tatt masse bilder og film. Skal prøve å holde bloggen oppdatert underveis.

Lørdag 14 April 2012. Vinterfestivalen i Drøbak




Da er Vinterfestivalen 2012 i Drøbak over for i år, med et fantastisk nydlig  vårvær. Når det gjelder fisk ble det ikke det helt store for min del, en hyse på 1.6 kg. Men hva gjør det med munter stemning og trivlige fork. Og Inge Nilsen som har drevet med havfiske i veldig mange år er en god læremester å ha :)

Onsdag 11 April 2012. Fisketur til Kapp Verde







Begynner å få litt reisefeber. Den 22 april reiser tre andre i Øvere Romerike Trollingklubb og jeg til Kapp Verde, en øygruppe utenfor vestkysten av Afrika. Der skal vi fiske Blue Marlin, noe av det aller råeste å få på stang. Blue Marlin er en fisk spekket med muskler, og er kjent for å være meget vilter av seg. Dette blir bare helt sykt rått, gleder meg som en unge :))