Lørdag 31 Desember 2011. Godt nyttår 2012


Ønsker alle et riktig Godt nyttår og vil takke for det gamle. Måtte fiskelykken slå til for de fleste i året som kommer.

Fredag 30 Desember 2011. Pinnekjøtt fra Stryn


Da er pinnekjøttet oppskjært til nyttårsaften. Jeg kjøper hvert år med en fjorårslam med fra Stryn, av en kamerat der oppe. Han lager pinnekjøttet ferdig til jul, og det er noe annet enn det du får kjøpt i butikken. Resten av dyret har jeg med ned fra jakta, så takk takk Rune dette er snadder.

Torsdag 29 Desember 2011. Orkanen Dagmar


Orkanen Dagmar har kastet jaktbua mi i Stryn et par meter tilside,og har knust boliger til pinneved. Veger har gått med i mange store ras, og masse skog ligger flat. Men jaktbua mi er meget solid, gjennomgående bolter i hele bunnen, rundt jernramma. Videre så er alt skrudd med skruer helt opp i 6", det finnes ikke en eneste spiker , så det var bare for bonden å rette opp bua. Jaktbua var like hel og stiv, så det var bare å sette pallegafflen i sporene under bua og frakte den opp til gården. Solid jobb :)) Noe a la plattingen på Viken II he he.

Tirsdag 20 Desember 2011, Danmark neste


Til Larvik i natt og SuperSpeed til Hirtshals og til Frederikshavn i morgen for å hente varer. Kommer hjem lille juleaften.

Lørdag 17 Desember 2011. Til jakthytta i Stryn


Tidlig søndags morgen reiser jeg til Stryn for å hente ATV, henger og rydde og vaske meg ut av hytta. Hjortejakta har vært krevende i år. Det er veldig lite dyr over det hele der oppe, noe som er helt nytt. Jeg har egentlig en av Stryns beste hjorteterreng, men ingen forstår hva som har skjedd i år. Jeg mangler tre hjort, to ungdyr og en voksen hinn, og det har vært snø lenge nå men ingen spor i snøen etter hjort. Men et jaktlag i Oppstryn skaut to små ungdyr men skulle ha to kalver, og reglene sier at da tilfaller de dyrene nærmeste jaktvald som mangler ungdyr på kvota. Og det er meg, så jeg er veldig heldig som får med meg to hjorter hjem. Retunerer mandag litt utpå dagen da jeg har tatt juleferie, så lenge det varer.

Fredag 16 Desember 2011. Havfiske


Var en tur på julehandel i storsentret på Jessheim i går kveld, og det ble en tur innom Villmarksbutikken. Der handlet jeg julegave til meg selv og der ble det to sett havfiskesett, Shimano Antares stenger. En stang som går fra 12-20 LBS med Shimano Tiagra 12 snelle og den andre en Shimano Antares 30-50 LBS stang med en Shimano Tiagra 20A snelle. Så da er jeg klar for Torsvåg og kveita.

Tirsdag 13 Desember 2011. Nytt halvferdig produkt ??


Hadde det ikke vært en ide og fått HDS Gen 1 feilfri før man begynner å selge Gen 2 ? Jeg har 3 stk 8" som det måtte flere oppgraderinger til før jeg fikk inn dybde, vanntempratur, voltmeter, osv. Men det tok nesten to år å få ordnet dette. ProNav burde ansette en som hadde ansvar som ettermarkedsjef, en som tar kontakt med kundene og spør om alt virker som det skal, og ikke selgere som kun er opptatt av kun å selge og snur ryggen til en etter salget. Det holder ikke med lovnader om både ditt og datt før salget og etter når man ikke holder det man lover. Og det er mange som angrer på sin investering av Lowrance HDS, og skal man oppdattere HDS`n i dag koster det flesk og.

Tirsdag 6 Desember 2011. Sjømat

Gleder meg til helga, da skal vi ha sjømat på lørdagskvelden. Ferske krabbe, reker, røkt laks, det blir kos det. En god vin til og noe attåt kaffen og litt til før vi krabber til sengs. Hehe

Mandag 5 Desember 2011. Delfiakake


Da har kjerringa begynt på julebaksten, og det må jo tas en smaksprøve. En før kaffen, en til kaffen og en etter, en uten melk, en med melk og den siste skal bare nytes. Det går faen meg ikke å slanke seg i dette huset her. He he