Fredag 25 Februar 2011. Biff i Stavanger.


Jo da! Biffen var meget god den, men det burde den jo være også til kr 67o.- med en øl til. Fint og dyrt betyr lite mat, hadde spist meg forderva på et gatekjøkken for den prisen. :-)

Torsdag 24 Februar 2011. Stavanger



I morgen drar jeg til Stavanger på kurs, tar fly så det blir ikke så lang reisetid. Kurset går på dagtid så det blir lange dager, men man må jo se litt på livet i byen også. Retunerer søndags kveld.

Onsdag 23 Februar 2011. Snø




Så har jeg fått ryddet vekk den største mengden med snø fra taket for det skal bli mer snø pluss mildvær til helgen. Så slipper jeg å tenke på det, det er bedre å være på den sikre siden. Selv om det trolig hadde gått bra, men det var ikke lite snø der oppe. Vi fikk det fort vekk fra bakken bare jeg kom inntil huset med ATV`en, og med god hjelp gikk dette på et par timer.

Lørdag 19 Februar 2011. Gull fra Lillestrøm






Her er monsterelgen som ble skutt ved Lillestrøm 19.10.2010 av gjestejeger Bjørnar Finnbråten, tenker laget han ble med var kjempefornøyd. Her har jeg tatt bilde sammens med en vanlig stor 13 tagger, og selv en 18 / 20 tagger er bare en mellomting av dette. Den lille ser ut som lille My i forhold. Geviret målte 1,35 i vidde når det kom inn. Etter tørketid på 3 mnd, som er reglene før måling, krymper alle mål. Vidden nå er på 1,31 og 301,8 i poeng, jeg hadde trodd dette kom lengre opp i poeng men på grunn av at taggene er litt for slanke etter tørketiden ble det ikke mer. Men Gullgevir skutt her nede er ikke hverdagskost, og den er nå registrert hos Norges Jeger og Fiskeforbund.

Fredag 18 Februar 2011, Snadder





Tor Arne kom hjem med levende kamskjell i dag, for han skal ha gjester i morgen. Men det er ikke oss, men en liten konjakk flambert banan dessert fikk vi smake på. Og det smakte skal jeg si dere!

Mandag 14 Februar 2011. Vinterlageret på Skreia.


Har snakket med Finn Skjellstad i dag, som er driftavsvarlig for bygget. Bakerst i lageret går det ikke ann å få lys, så de som har båt der, som det skal mekkes på, kan flytte båten frem til der lyset virker.
HUSK:
Ikke slå på lyset over hele lageret, det holder med lys der vi jobber, og vi må parkere bilene ute.
Det har rennet masse vann ned i underetasjen, røra til slukene er desverre ikke intakte.
Er det noe tungt som skal inn kan vi ta bilen, men returner rett etter at dette er gjort. Dette må vi ta hensyn til gutter!

Søndag 13 Februar 2011. Kaptein Tore Karlsen




Kaptein Tore Karlsen er pålagt fri i dag, han jobber jo hele tiden. Her ligger han i jazuzibadet ute og nyter det gode liv. Jeg har fått gave og nydelige blomster på morsdagen. Klem fra Elin.

Torsdag 3 Februar 2011. Bordsag


Etter jobben på verkstedet i dag bar det rett til lageret og snekkerverkstedet for å sette sammen den nye saga. Det tøyt ut masse deler av alle 6 eskene, og jeg kom et stykke før jeg ringte den gamle kloke mannen fra øst. Han er jo flink til det meste, men det var godt med to hjerner enn bare en. Og et nytt problem dukket opp, hvilke vei skulle saga stå?. Jeg mente den skulle stå langs bygget, men måtte bøye meg etter masse diskusjon. Må tenke på hva saga skal brukt mest til, for jeg har jo en fin kløyvesag fra før.

Onsdag 2 Februar 2011. Saga kom

Bring kom med saga mellom kl 20.30 og 21.00 i kveld, sjåføren ringte meg da han var på Kløfta. Og der var jeg også da jeg måtte innom et firma der. Sjåføren hadde ikke fått noe fastsatt tid til å være hos meg sa han, men jeg gadd ikke stå der å diskutere. Jeg sier til han at vi møtes hjemme og slenger den på hengeren,men da sa sjåføren sa at vekta var korigert fra 172 kg til 208 kg. Og siden jeg hadde tilgang til trøkk der jeg var, endte dette med at han kom dit hvor jeg var på Kløfta, så fikk jeg hente hengeren etterpå. Det var en stor høy pall med en hoveddel og flere mindre pakker, og vi vurderte om vi greide å få dette inn i bilen min. Etter å ha fjernet bånd og hovedesken fikk vi så vidt plass i bilen, så da har jeg en ny utfordring i morgen. Men en utfordring stopper ikke meg, det er verre med han som er så liten at han har nok med å holde i en kost. He he.

Onsdag 2 Februar 2011.Bring


Jeg venter på en spesialsag som skulle komme til meg i dag. "Bring"(posten) ringte meg i dag tidlig og spurte om det var folk tilstede kl 15.30 noe jeg bekrefter at det var. Sjåføren skulle ringe meg kl 15.00 sa hun. Men han ringer ikke etter avtalt tid, og jeg har fått hjelp helt fra Årnes da denne saga veier sine kilo og er uhåndterlig. Den skal fraktes til snekkerverkstedet. Jeg ringer Bring kl 15.30 og de bekrefter at bilen dro kl 14.30 så den er rett rundt hjørnet. Arne og jeg venter og tiden går, ingen ringer og kontoret er stengt for i dag. Nå er kl 17.45 og ingen har ringt og jeg må sende Arne tilbake til Årnes. Denne frakta har kostet meg kr.843.- . Det minste de kunne ha gjort er å gi beskjed slik at folk slipper å stå der og vente. Jeg kunne ha jobbet i stedenfor, det blir lite penger av å vente på noe som ikke dukker opp! Bring er virkelig en seriøs bedrift som tar kundene på alvor.

Tirsdag 1 Januar 2011. Bomber


Disse Bomberne skal i alle fall være giftige for ørreten, og så har jeg bestilt haikroker til Bornholmsturen. He he! Den laksen blir nok jævlig svær, det er lov å drømme :-) :-)